Gennem historien har man skulle betale skat. Skat har fandtes siden før romernes tid og derfor har det haft stor historisk betydning. Samfund har gennem tiden bevist at de har har brug for skat fra folket for at kunne klare sig. Uden skat kunne man eksempelvis ikke bygge forsvarsværker og fæstninger og derfor var skat vigtig for at en konge eller herremand kunne beskytte sine borgere. Udover forsvarsværker, byggede vores konger også flotte bygninger og slotte som vi i dag nyder godt af.

Sundhed i Danmark

I nyere tid har skat betydet at vi har gratis skole og sundhed i Danmark. Skat I Danmark skal lige pludselig løse en meget stor opgave og skal finansiere vores velfærdssamfund. Skat finansierer blandt andet også vores kultur nu. Der er ikke noget museum der kan klare sig uden hjælp fra det offentlige og den skat som du betaler til det. For dine skattepenge får du så også smukke kunstværker og værker af stor historisk betydning så vi ikke glemmer vores historie. Derfor er skatten vigtig for at vi kan nyde godt af alle vores kulturelle kunstskatte. 

Opgaver vores velfærdssamfund skal løse

Skat løser derfor en vigtig opgave i vores samfund, ikke bare i forhold til kultur, men lige så meget i forhold til alle de andre opgaver vores velfærdssamfund skal løse, såsom de føromtalte områder som uddannelse og sundhed. Derfor er skat blevet svært for den normale borger og mange har brug for hjælp. Den hjælp kan de heldigvis få hos TaxMate. TaxMate kan hjælpe med skatten så du ikke selv behøver at sætte dig ind i den. På den måde kan du spare penge i skat og samtidig være bevidst om, at alle de kulturelle tilbud du så godt kan lide at gå til, stadig bliver støttet af det offentlige.

På den måde kan vi alle sammen nyde godt af vores kulturelle tilbude og se på kunstværker eller gå til sportsarrangementer velvidende at den skat vi betaler er med til at sørge for at vores kunst og kultur ikke bliver glemt.